Massages

 

Klik op de foto om de catalogus te zien

 

Voor uw welzijn, dat van uw familie, van uw personeel of van uw klanten.   Denk aan onze massagezetels.  In minder dan 4 minuten zorgen deze zetels voor een totale relaxatie.

Deze zal u bevrijden van u dagelijkse stress, het helpt u even uit te blazen of gewoonweg eens de realiteit te ontvluchten.

 

 

Voor het personeel van uw bedrijf, uw vakantiecentrum, hotel, salon, galerij of wachtzaal hebben we een massagezetel ontworpen met muntinworp die zorgt voor een diepe relaxatie in minder dan 4 minuten !  Deze zetel aanvaardt stukken van 1 en 2€ en heeft een instelbare werkingstijd.

In bedrijven maakt deze zetel het mogelijk het personeel gedurende een pauze van 4 minuten een massage aan te bieden die hun vitaliteit zal herstellen.

Deze massage heeft tot gevolg een toename van de productiviteit en een betere werkkwaliteit.

Het duurt minder lang dan een sigarettepauzeen heeft als voordeel dat het bijdraagt tot het verminderen van stress, van sommige rug ziektes en kan een burn-out voorkomen. Deze massages zijn voorzien om uw gezondheid en uw stemming te verbeteren.

Uw bedrijf zal zeer snel haar investering vergoedt krijgen !

 

 

Sommigen van onze partners denken ook aan het welzijn van hun klanten of hun verdelers en schenken hen zakengeschenken op het gebied van welzijn zoals bijvoorbeeld een masserend relaxzetel die ook verkocht wordt aan bedrijven voor hun eerstehulppost.

 

 

Andere partners geven hun kopers een voetmassageapparaat cadeau omdat zij lange tijd moeten rechtstaan. Hun winkel is ingericht met een ruimte waar verkopers hun voeten kunnen verlichten en zo hun energie en hun motivatie terugkrijgen in minder dan 10 minuten !

 

 

Een ander manier om rugpijn te verzachten of stress te verminderen op het werk, in uw auto of bij u thuis is het gebruik van een professioneel masserende 'bovenzete'. Taxi’s, vertegenwoordigers, bedienden, vrachtwagenchauffeurs… Iedereen waardeert de kwaliteit van onze apparaten en het gevoel van welbehagendie ze veroorzaken.

.

 

Voor bedlegerige personen maken wij matrassen die massages bieden dankzij meerdere airbags of door middel van trillingen. Ze vermijden doorligwonden en bezorgen een absoluut welzijn.

 

 

 

 

 

Copyright (c) 2009 www.aurazen.be. Tous droits réservés.